Běžecké termotriko Tchibo

Oblečení | Žádné komentáře

Termotriko na běhání Tchibo – kolekce říjen 16

Co: Běžecké termotriko s kapucí, fialové
Obchod: Tchibo
Cena: 599,- (pro mě po slevě 479,-)

Nedávno jsem oslavila své 28. narozeniny a jak jsem tak trochu doufala, dostala jsem od Tchiba 20% slevu na nákup. Jupí :-). Hlavně proto, že právě probíhal jejich týden s běžeckým oblečením. Tak jsem zasedla k PC a začala projíždět nabídku. Samozřejmě bych potřebovala téměř celou kolekci :-D, ale rodičovský příspěvek bohužel není bezedný. Nakonec jsem vybrala to, co jsem opravdu potřebovala – termotriko s dlouhým rukávem.

Co mě přesvědčilo k nákupu

Termotriko bylo dostupné ve třech barvách. Vzhledem k ročnímu období a brzkému stmívání jsem vybrala fialovou variantu opatřenou výraznými reflexními prvky. Jak je vidět na úvodních fotkách, reflexní prvky jsou na zipu u krku a pak také bohatě rozeseté po celém povrchu trika. Při osvícení tak sice vypadám jako ta jedovatá beruška :-D, ale aspoň jsem vidět!

tchibo-obleceni

zdroj: Tchibo.cz

Co hodně oceňuji jsou dostatečně dlouhé rukávy s otvorem pro palec. Mám ráda tento typ rukávů, i když je po počátečním zahřátí stejně vyhrnuji. Když bude hodně velký mráz, je možné konce rukávů ohrnout tak, aby z nich vznikly jakési palčáky – viz foto . To se bude hodit – i když – známe ty naše zimy.

Dalším argumentem pro nákup byla i praktická kapsička – na kapesníky, hořčík, čokoládu, telefon a jiné nezbytnosti. Někdo ji nemusí, ale já oceňuji i kapuci (s otvorem pro culík). V podpaží jsou všité speciální odvětrávací vložky.

Tchibo ví, jak na to

Někdo by možná argumentoval jinými specializovanými, značkami. Mě ale bohatě stačí tato levnější, avšak dostatečně kvalitní alternativa. Běžeckých kousků z Tchibo už mám víc a nikdy mě nic nezklamalo. Triko perfektně sedí, nikde při pohybu nepřekáží, nevyhrnuje se a příjemně hřeje, resp. udržuje teplo. Na běh okolo deseti stupňů ideální. Když si pod něj vezmu kvalitní první vrstvu, tak s ním můžu vyběhnout i při teplotách těsně nad nulou.

A co vy? Jaké máte zkušenosti s běžeckým oblečením z Tchiba?

Hodnocení: 10/10

ČTĚTE TAKÉ:  Recenze + slevový kód: Legíny Gym Glamour