Milé dámy, běžkyně, přivítejte jaro v náušnicích Flowerski

Vybavení | Žádné komentáře

Chceme být krásné a chceme se líbit za každé situace. To je nám, ženám a krásným běžkyním, přirozené. Dávno jsou pryč doby jednotných sportovních úborů jako ze spartakiád. Dnes můžeme svůj běžecký outfit vyladit od bot, přes legíny, trička, čelenky až po sluchátka a nalakované nehty. Ale ještě by to něco chtělo… No jasně! Náušnice. FLOWERSKI.

Už znáte Flowerski?

Ne? Nic se neděje. Já o nich do prosince taky neslyšela 😊, ale pak jsem si jich začala všímat častěji (převážně na běžkyních), až jsem si je jednou musela vygooglit 🙂.

 

flowerski praha

Jsou to krásné, ručně dělané náušnice z polymerové hmoty a chirurgické oceli (vhodné i pro alergičky). Jejich největší výhodou je, že velmi kvalitní a ani po několika letech neztrácí barvu, ani tvar. A když jsme u tvarů a barev, tak tyhle bombastické roztomilé květinky můžete mít v 35 základních barvách, které občas doplní časově omezené limitované edice.

 

Jejich majitelky často říkají, že „Jedny Flowerski nestačí“ a já se jim vůbec nedivím. Sama jsem měla problém si v tom množství nejrůznějších odstínů vybrat. Chtěla bych je všechny, abych je mohla střídat několikrát denně podle aktuálního outfitu 🙂. I toho běžeckého. Jsou totiž úplně lehoučké, takže o nich ani nebudete vědět. Samozřejmě jsem si musela objednat růžové ke své nové mikině Nessi 😍, abych pěkně ladila.

Flowerski

Flowerski sladíš s jakýmkoli outfitem

A jak Flowerski vznikly?

Představte si sympatickou brunetku, kterak brázdí zimní šumavské silnice cestou do Němec na výstavu svého oblíbeného malíře… A teď si představte, jak s tím svým autem nekontrolovaně letí do příkopa. Nebojte se, má to dobrý konec. Teda jak pro koho. Auto, které bylo téměř na odpis, spolykalo všechny úspory. A tak se ta sympatická brunetka – Markétka – rozhodla, že je potřeba zase něco našetřit.

 

Flowerski chocolate

Je libo čokoládu?

Práce produkční ji naplňovala, ale chtělo to ještě něco. Nějakou seberealizaci. A nemusela chodit daleko. Minimálně čtyři roky totiž Markétka vyráběla náušnice pro sebe a své kamarádky. Za tu dobu dokonale prověřily jejich kvalitu, vychytaly poslední mušky (hypoalergická chirurgická ocel) a nic tak nebránilo jejich rozšíření do světa.

A tak se sen jedné Šumavanky stal realitou. Její náušnice dnes nosí ženy a dívky všech věkových kategorií. Ano, dokonce i osmdesátileté babičky 😄. Nosí je nevěsty, manažerky i sportovkyně (mimo jiné i slavná Gabriela Koukalová).  Zadejte na Instagramu #flowerski a přesvědčte se sami. A najdete je i na Facebooku: Flowerski.

 

Miluju takové příběhy a jsem ráda, že mohu podpořit sympatický český projekt, za kterým je poctivá ruční práce.

A víte, co je ještě super? Kdyby se vám náhodou stalo, že byste jednu z páru náušnic ztratily, můžete si na e-shopu Flowersek zakoupit jednu samotnou Flowersku ve stejném odstínu a doplnit tak svůj neúplný pár. Boží, co?

 

flowerski v trave

Flowerski v trávě


Flowerski slaví 3. narozeniny, přijďte je oslavit s nimi

Pokud si Flowerski chcete prohlédnout na vlastní oči, přijďte 8. března mezi 18. a 20. hodinou do Animika Hubu (Křižíkova 176/27, 186 00 Praha) na Flowerski narozeninovou party. Nejen, že se tam potkáte s autorkou Flowersek a jejich ambasadorkami, budete mít možnost také vyhrát zajímavé ceny v tombole a náušnice Flowerski koupit za super cenu 130 Kč/pár.

 

Flowerski narozeniny

Flowerski narozeninová party

A co vy? Už máte nějaké náušnice Flowerski na svých uších? Nosíte je do školy, do práce nebo i fitka?
Napište mi, jaký barevný odstín se vám nejvíc líbí!
ČTĚTE TAKÉ:  Kontaktní čočky - zázrak, na který nedám při sportu dopustit