První Blogerfest už ťuká na dveře! Potkáme se?

Jsem máma

Jakkoli je to pro mě šokující a překvapivé, i já se mohu považovat za blogerku. Takovou mini a s nijak oslňujícím zásahem, ale s dobrým úmyslem a snad i trochou smyslu pro humor. A protože v tom chci být ještě lepší a chci, abyste i vy byli u mě spokojení, rozhodla jsem se zúčastnit prvního ročníku akce s názvem Blogerfest.

O co jde?

Blogerfest poprvé

Agentura GetFound se rozhodla uspořádat první celodenní akci pro blogery všeho druhu, zaměření, věkové skupiny a velikosti. Čeká nás den nabitý inspirativními přednáškami, kreativními workshopy a networkingem.

 

Kdo se podělí o své zkušenosti?

 

Na stránkách Blogerfestu najdete přesný harmonogram všech řečníků a přednášek. A abychom se mezi jednotlivými přednáškami náhodou nestihli nudit, budeme mít možnost se zúčastnit doprovodných workshopů (například si budeme moci vyrobit krásnou čelenku do vlasů s Došito a nejen ji).

 

Kdy a kde se bude takhle parádní akce konat?

 

 

Blogerfest proběhne 9. června 2018 od 9 do 20 hodin v pražském divadle Venuše ve Švehlovce. Tedy pár kroků od metra Jiřího z Poděbrad. A my mimopražští to budeme mít kousek i od hlavního nádraží. O květinovou výzdobu se postarají kočky z Kytek od potoka. A nebude chybět ani voňavá kávová vzpruha od BirdSong Coffee.

 

Domů s prázdnou nepůjdeme

Kromě všeho zmíněného se můžeme těšit i na soutěže na sociálních sítích a tombolu. Do ní věnovali krásné ceny tito partneři: Shoptet, Alkohol.cz, InfotoBiano, Plná peněženka.

 

Taky už se nemůžete dočkat?

Já už svoji vstupenku mám. Prý zbývá posledních pár levnějších kousků, tak toho využijte, ať vám neutečou! Kam pro ně?

Vstupenky ZDE

ČTĚTE TAKÉ:  Perfektní rodinná dovolená v Karpaczi