Adventní kalendář Douglas – budu se rozmazlovat

Kosmetika | Žádné komentáře

Můj opožděný dárek k narozeninám 😍

Když mi dopoledne volal pán z GLS, že mi doveze dva balíčky, moje srdce zaplesalo radostí! Nejen, že prckům přijdou plenky na otestování, ale maminka dostane svůj první balíček z luxusní drogerie/parfumerie. Dodnes jsem se vždy spokojila s „obyčejnými“ drogeriemi a nabídkou v nich. Avšak s končící třetí dekádou zjišťuji, že by bylo vhodné do sebe trochu víc investovat.

Moje pleť nebyla nikdy ideální a současný nedostatek spánku, přemíra čokolády🍫 a rodinně-pracovní vytížení ji na kvalitě rozhodně nepřidávají. A tak jsem se rozhodla penízky, které jsem dostala k nedávným narozeninám utratit jinak než obvykle.

Objednala jsem si Adventní kalendář Douglas. Je to vlastně obdoba dětských, čokoládových kalendářů. 24 okýnek – na každý den jeden. Jen místo čokolády se v nich nachází nejrůznější kosmetické a dekorativní přípravky. Jelikož mi kalendář přišel 6.12., mohla jsem si hned otevřít 6 okýnek 😍. Nevěřili byste, jak jsem byla napnutá :-D. Na zadní straně je sice souhrn všech dárečků, ale proč se připravovat o překvapení, že :-).

A co jsem tam našla?

Níže najdete postupně všechny jednotlivé dárečky podle toho, jak je budu rozbalovat a zkoušet (nejnovější budou vždy nahoře). Myšlenka tohoto adventního kalendáře se mi líbí zejména z toho důvodu, že si jako laik ve světě luxusního drogistického zboží vyzkouším různé výrobky od různých (pro mne většinou dosud neznámých) značek.

darecky-drogerie

Omlouvám se za nedokončený článek, ale časový pres před Vánoci byl tak velký, že nebylo možné věnovat se každému produktu zvlášť.

Mrzí mě to, ale já vám to příště vynahradím ;)!

 

myci-gel

Obličejový a tělový mycí gel

 

12.12.

Jemný obličejový a tělový mycí gel 50 ml

(běžná cena za 250 ml: 540 Kč)

Příjemné. Používám především na cestách.

ocni-maska

Pečující oční maska

11. 12.
Pečující oční maska Starskin Eye Catcher 12 ml
(běžná cena za 24 ml: 249 Kč)

 

Moje hodnocení: Po otevření sáčku jsem byla překvapená vlhkostí celého vnitřku. Maska – polštářek – se nanáší na vyčištěnou suchou pokožku. Po nanesení jsem cítila jak mi avizovaná svěžest stoupá až do oka :-). Nebyl to ale nijak špatný pocit. Po 15 minutách jsem masku sundala.

Asi je potřeba více opakování, protože jsem žádný rozdíl neviděla. Schválně jsem masku aplikovala jen na jedno oko, abych měla srovnání. Takže za mě nic moc.

 

oblicejovy-krem

Obličejový krém

10. 12.
Antioxidační obličejový krém Day Tox (10 ml)
(běžná cena za 50 ml: 629 Kč)

Moje hodnocení: Krém příjemně voní a pleť je po něm příjemně vláčná, ne však mastná.

Podle recenzí prý zmenšuje viditelnost pórů. To bych určitě uvítala, tak uvidíme, co vzoreček dokáže.

kafalova-tuzka

Back to Black – tužka na oči

9. 12.
Kajalová tužka na oči Douglas černá
(běžná cena: 199 Kč)

Moje hodnocení: Kajalová tužka odstín č. 1 Back to Black není špatná, ale žádný zázrak taky nečekejte. Na horním víčku vydržela skoro celý den, jen v koutku se ztratila. Na spodní vnitřní víčko malovala pěkně, ale po pár mrknutí byl ta tam.

5/10

krem-ruce

Zklidňující krém na ruce

8. 12.
Zklidňující krém na ruce Douglas Home SPA Goji Berry and Bamboo Milk 30 ml
(běžná cena za 75 ml: 139 Kč)

Moje hodnocení: Úžasné voní! Fakt úžasně! Původně jsem ho chtěla taky darovat, ale kvůli té vůni si ho nechám :D. Ruce po něm mám hebké a nelepí. Vypadá opravdu dobře. Asi si zase začnu pravidelně mazat ruce.

10/10

hydro-splash

Ampule Hydro Splash Bellessence

7. 12.
Bellessence Hydro Splash 2 ml
(běžná cena za 7 x 2 ml: cca 540 Kč)

Moje hodnocení:

zatím nevyzkoušeno.

Ale jedná se o sérum na suchou pleť.

balzam-rty

EOS Balzám na rty

6. 12.
EOS Balzám na rty Blackberry Nectar 7 ml
(běžná cena za 7 ml: 165 Kč)

 

Tady se musíte obejít bez mého hodnocení. Sestra miluje „ochucené“ balzámy na rty, takže tento zabavil Ježíšek pro ni :D. Ale o jeho kvalitě rozhodně nepochybuji. Můžu sem hodit report po Vánocích ;).

tonovaci-krem

Venus Magic Legs

5. 12.
Venus BB krém Magic Legs 50 ml
(běžná cena za 150 ml: 279 Kč)

 

Moje hodnocení: zatím nevyzkoušeno

Jak jsem pochopila z obalu, je to tónovací krém na nohy se třpytkami.

parfum

Jette Red Eau de Parfum

4. 12.
Jette Red Eau de Parfum 10 ml
(běžná cena za 50 ml: cca 1 050 Kč)

 

Moje hodnocení: Tato vůně je nasládlá a velmi intenzivní. Doteď jsem používala spíš jemnější vůně, ale po dvou dnech aplikace už se v ní cítím „jako doma.“ Hlavně se mi líbí praktické minibalení vhodné i do malé kabelky. Jen jsem na žádném českém e-shopu nenašla celé balení ke koupi :-/.

9/10

korektor-vlasy

CC krém na vlasy Alterna

2.12.
Caviar CC Complete Correction Cream 10 in 1
(běžná cena za 74 ml: 849 Kč)

Moje hodnocení: Krém jsem vyzkoušela hned po prvním mytý vlasů – má se nanášet na vlhké vlasy. Je to vlastně pečující a stylingový přípravek v jednom. A můžu říct, že mě mile překvapil.

Vlasy jsem po něm měla mnohem hladší a snáze se upravovaly. Výsledný účes byl lepší než obvykle :-). A krásně voní – vlasy i krém :-).

10/10

rasenka-isadora

IsaDora Build Up Extra Volume Mascara

1.12.
IsaDora Build Up Extra Volume řasenka 3 ml
(běžná cena za 12 ml: 194 Kč)

Moje hodnocení:

Kartáček je super, obdobné si většinou kupuji také. Na konci je úzký, takže snadno dosáhne i na řasy v koutcích oka, ale výsledný efekt mě nijak zvlášť neoslnil.

isadora-rasenka

Černá řasenka IsaDora

7/10

ČTĚTE TAKÉ:  Nejoblíbenější knihy o běhání v roce 2024