Oxyjeune – liftingový krém z řas a pšeničných klíčků

Kosmetika | Žádné komentáře

Co: OXYJEUNE Crema Lifting Marino

Obchod: NATURHOUSE

Cena:  990 Kč/50 ml

 

Stará ještě zdaleka nejsem, ale vrásky mě trápí už dlouhou dobu. Zejména ty na čele. Kolem očí jich mám taky spousty, ale ty mi až tak nevadí, ty jsou od smíchu. Zkusila jsem na pleť kdeco – krémy, masky, séra – ale nikdy jsem se nesetkala s valným úspěchem. A tak jsem učinila pokus nový…

 

Z moře až k Vám do koupelny

Oxyjeune liftingovy krem

Oxyjeune liftingový krém

Na liftingovém krému Oxyjeune Crema Lifting Marino mě zajualo především přírodní složení: mořské zelené řasy, avokádový, mandlový a pupalkový olej, olej z pšeničných klíčků, rostlinný glycerin, panthenol a vitaminy A a E. A určitě i účinky, které slibuje: vyhlazení pokožky, redukci vrásekzpomalení stárnutí pokožky a liftingový efekt (podobný jako při použití kosmetiky s botulinem).

A samozřejmě hydrataci a ochranu před nepříjemnými povětrnostními podmínkami.

 

A jdeme na to. Kdo maže, ten jede

Když jsem otevřela krabičku, respektive skleničku s krémem, přivítala mě příjemná vůně. Naštěstí nemívám problém s reakcemi na kosmetické přípravky, takže jsem se hned pustila do testování :-). První pocit super. Krém se rychle vstřebal a pleť po něm nebyla nijak lepkavá, ani nepříjemně mastná. Nikde jsem se nedočetla, kolikrát denně a kdy liftingový krém používat, tak jsem ho nanášela na pleť ráno i večer (aby byl efekt rychlejší ). S tím, že ráno jsem ho používala jako základ pod make-up.

 

Účinky do 21 dnů

Make-up mi na liftingovém krému Oxyjeune držel dobře a pleť vypadala svěže. Je pravda, že zároveň s používáním krému jsem najela na nízkosacharidovou stravu, takže i tento fakt mohl mít na stav mé pleti určitý vliv. Každopádně jsem měla opravdu hladší a snad i vypnutější pleť. S hydratací jsem byla taky spokojená. Co však (opět) nezafungovalo (nečekaně ), bylo ono slibované mizení mimických vrásek. Je mi jasné, že za necelé dva měsíce užívání mi ty krátery z čela zázračně nezmizí, ale ani při pečlivém zkoumání jsem neznamenala ztrátu jediné sebemenší stopy mého šklebení. Tak zase nic no .

 

Kdybyste měla některá tip na opravdu účinný liftingový krém, který mě

„učiní šťastnou, mladou a krásnou“, sem s ním !

mlada a krasna

Být stále mladá a krásná je snem každé ženy

Hodnocení: 7/10

ČTĚTE TAKÉ:  Výborný slaný cuketový koláč - pro běžce jako dělaný