MAMAFEST: Konference pro ženy, které se nebojí postavit na volnou nohu

od | Úno 27, 2019 | Jsem máma | Žádné komentáře

MAMAFEST vol. 2 – den nabitý přednáškami, reálnými příběhy, inspirací a užitečnými informacemi pro všechny odvážné mámy a ženy, které se chtějí postavit na vlastní, volnou nohu. I já teď stojím před rozhodnutím, jestli zvolit zaměstnání, nebo vlastní business. Pojďte se se mnou nechat inspirovat ženami, které si splnily svůj podnikatelský sen…

Nakopněte své podnikání

Jste právě na mateřské dovolené a začínáte uvažovat, co dál? Nebo se ve svém zaměstnání necítíte komfortně a chtěly byste změnu? Bojíte se hned postavit na vlastní nohy? To je pochopitelné. A právě pro vás/nás je tu MAMAFEST. Minikonference určená nám, ženám, která je nabitá pozitivní energií a silnou motivací od žen a maminek, které úspěšně rozjely své podníkání.

oba pracujeme

I mámy mohou být úspěšné podnikatelky

I já teď zvažuji, jestli se vrhnout do nového zaměstnání, nebo se věnovat copywritingu a online marketingu na volné noze. Vše má své pro a proti a já, jako typická váha, jsem na vážkách. I proto jsem ráda, že se mohu zúčastnit této akce. Možná mě to dokope k tomu, abych si více věřila a šla si za svým snem…

 

Na co se můžeme těšit?

  • inspirativní přednášky z různých oblastí podnikání (cenotvorba, time management, sociální sítě)
  • panelové diskuze s e-shopařkami a mamablogerkami vedené Jirkou Rosteckým
  • reálné příběhy maminek, které rozjely svůj business
  • konzultace s experty z různých oblastí marketingu a podnikání
  • networking –  pojďte se propojit s podobně smýšlejícími ženami a spojit s nimi své síly, pomůžeme si navzájem 😉
  • malé občerstvení a tombola 😍

Na koho se můžeme těšit?

Přednášky jsou zaměřené na byznys, cenotvorbu, time-management i na témata on-line marketingu – sociálních sítě, copywriting. Připraví si je pro vás:

Těšte se na dvě panelové diskuze:

  • Jiří Rostecký si bude povídat s e-shopařkami Petrou Plemlovou, Jitkou Plevovou a Valinou Kociánovou.
  • Michaela Záleská pozvala tři mamablogerky: Katku Osičkovou, Barboru a Míšu Kněžkovou.

S konzultanty pak můžete probrat:

Probereme také možnosti e-shopových řešení, naším partnerem je opět Shoptet. Také se budete moci pobavit se specialisty s firmy Domena.cz na téma domén a hostingu.

A také se představí se svými příběhy čtyři podnikatelky. Úspěch na Hithitu prozradí Jana Červenková, o dětských hračkách bude mluvit Marie Haklová, o prodeji paruk Blanka Pelcová a o Vesnických dobrotách Jana Kuntošová.

Večer se společně seznámíme a popovídáme u vína. V tombole na vás čekají dárky od partnerů například Invia, ScutumWear nebo Biorytme.

Podrobný program MAMAFESTU si můžete prohlédnout ZDE.

Co si MAMAFEST klade za cíl?

Cílem Mamafestu není jen nabírání zkušeností, ale i samotné propojení a seznámení s dalšími lidmi, kteří také podnikají. Podívejte se na stránky, přidejte se k události na Facebooku, kde sdílíme aktuální informace. Pokud máte dotaz, připomínku, chcete spolupracovat, rovnou nám napište na adam@getfound.cz, iva@getfound.cz.

Tak co?

Já tam budu. Celkem nečekaně jsem přišla o práci, takže budu hltat každé slovo a nasávat každou sebemenší špetičku motivace, jak začít podnikat na volné noze.

Vstupenku si můžete koupit ZDE. Momentálně stojí 999 Kč. Není to málo, ale rozhodně to není hodně, zvlášť pokud MAMAFEST odstartuje realizaci vašeho podnikatelského snu.

 

Ještě jsem vám neřekla, kdy a kde se ta sláva koná, že?

Datum: 09.03.2019

Čas: od 09:00 do 18:00 (resp. do 21:00 s následným networkingem)

Místo: éterické Divadlo na Švehlovce, Praha 3

 

mamafest

Uvidíme se na MAMAFESTu 😉

Dáváte přednost „jistotě“ zaměstnání, nebo jste zkusily své štěstí a

podnikáte na vlastní triko?

ČTĚTE TAKÉ:  Vybíráme školní aktovku pro prvňáčka