Mamafest – pozvánka pro maminky, které chtějí vtrhnout do světa podnikání

Jsem máma

Blíží se konec vaší mateřské dovolené a vy přemýšlíte, kam se sebou? Váháte, jestli se pustit do vlastního podnikání, nebo zůstat u jistoty zaměstnaneckého poměru? Přijďte si poslechnout zkušenosti a příběhy žen a maminek, které se toho nebály (nebo možná i bály) a rozjely vlastní úspěšný byznys. Nechte se správně „nakopnout“ a proměňte svůj sen ve skutečnost.

Mamafest je určený nejen maminkám, ale všem lidem, co by rádi restartovali kariéru 😉.

Uskuteční se 17. března 2018 od 10 hodin na Praze 7 v areálu Vnitroblocku, konkrétně v Jack Daniels Musician Factory.

 

Co je Mamafest?

Mamafest je minikonference pro ženy/mámy, které čeká návrat do pracovního procesu. Zaměřili jsme se jak na ty, které chtějí začít podnikat, tak i na maminky, které hledají zaměstnání nebo přivýdělek. A dostane se i na neziskový sektor, kde jsou ženy velmi aktivní.

Celý den plný inspirace, nových kontaktů a nápadů. Skutečných příběhů, ve kterých nepůjde jen o byznys, ale o touhu, abyste dělaly, co vás baví, naplňuje, v čem vidíte smysl a co vám nenaruší chod rodiny, nebo manželství.

Přijďte se nastartovat.

mamafest logo

 

Na co se na Mamafestu můžete těšit?

Na přednášky i reálné příběhy jiných maminek.

 

Na programu bude:

Lucie Václavková poradí s nastavením podnikání – chcete začít?

Miriam Vránová – zkušená PRistka, která radí ostatním ženám, jak vést a zakládat neziskovky.

Zora Arazimová – pracuje 6 let v v oboru HR, zároveň založila neziskovou organizaci Genixa, kde pořádají workshopy na témata související s hledáním zaměstnání.

Tereza Veselá – určitě ji znáte jako blogerku Madame Coquette, nyní se věnuje profesionálnímu focení. Zajímá vás její příběh?

Pavla Dandová je také blogerka, kromě toho vede kurzy o nošení dětí a založila nadační fond S lehkou hlavou.

Lucie Šálená si založila e-shop s hračkami Chytrá opička. Co vše vedení e-shopu znamená?

Jana Hejnicová nastoupila do startu-pu Dodo. Jaké to pro ni bylo nastoupit do zaměstnání? Jak se připravovala na pohovor? I ona ale chystá vlastní projekt pro mámy Mamarket.

Petra Uharček se věnuje blogování už několik let, z jejího blogu Myhomestyle se postupně také vyčlenila část s e-shopem. Kde bere nápady a čas na tvorbu?

Gabinu Hrdina si vybavíte, když se řekne houpací prkno. Její značka Utukutu proráží do celé Evropy, přitom začínali teprve v roce 2014. Je složité vyrobit a prodat vlastní hračky?

  •  Sháníte brigádu nebo přivýdělek? Na programu vystoupí také Aneta z Mavimi – projektu, který dává maminkám možnost získat práci na flexibilní úvazek.
  • Zájem je i o přednášku na téma založení e-shopu.

 

Lístek stojí jen 250 Kč a máme jich na prodej celkem 80.

V ceně jsou nejen přednášky, ale taky malé občerstvení a poukázka na kávu.

 

V tombole můžete získat třeba kupón na dentální ošetření od Canadian Medical, termotriko české značky ScutumWear, růžový diář Doller, roční pronájem e-shopu od Shoptetu, láhev růžového vína i poukázku od Feeda nebo Biana.

Využijte svou šanci na změnu.
Staňte se úspěšnou byznysmenkou!
ČTĚTE TAKÉ:  Proč nakupuji přes PlnouPeněženku.cz