Nessi sportovní sukně z vás udělá kočku v běhu

od | Úno 8, 2019 | Oblečení | Žádné komentáře

My, ženy, chceme být krásné za každé situace. Tedy většina z nás. A běžecký trénink není výjimkou. Na každému vyhovují upnuté legíny a tílečka přicucnutá na tělo. Báječným kompromisem jsou krásné sukýnky Nessi, které schovají nějaký ten nedostatek a naopak zalichotí vaší postavě. A ty barvy!

Úžasné barvičky a perfektní materiál

Kdo zná oblečení značky Nessi, ten ví, že jejich hlavním poznávacím znamením jsou výrazné barvy a vzory. A je to dobře, protože když se podívate na běžné běžecké oblečení, tak převládají nudné černé kousky, které neurazí, ale ani nepřekvapí. Barvičky a veselé vzory přináší svéží vítr do běžeckých vod. Jak se v té krásné sukýnce, ale běhá?

Nessi sukne

Nessi sukýnka s papouškem

 

Jak se běhá v sukni Nessi

Trochu jsem se bála objednané velikosti M, protože přiznejme si to, nejsem sice úplně tlustá, ale špagetka taky nejsem 😄. Nakonec byla velikost M ideální volbou, dokonce bych řekla, že bych snesla chloupek menší. V pase jde sukně stáhnout provázkem, takže pas lze upravit podle potřeby.

nessi 2

Všité kraťásky udrží stehna v bezpečí

Pod sukýnkou se skrývají krátké černé kraťásky, které příjemně přílehají na stehýnka a chrání proti nepříjemnému odření třecích ploch 😄. Během prvního kilometru se mi nohavičky většinou lehce vyhrnují, ale jakmile kůži pokryje trocha potu, tak drží na svém místě. Takže se mi nestalo, jako u jiných běžeckých kraťásků, že bych si odřela svá (čokoládou) vysportovaná stehna 😄.

Přikládám foto jako důkaz místo slibů.

 

V sukni Nessi jsem odběhala i pár závodů, a to je, myslím si, jasný důkaz toho, že je na běh pohodlná, nikde neškrtí, ani nepřekáží. A ještě k tomu docela sluší.

nessi 6

Nessi na závodě v Kravařích

 

Univerzální použití a praktické vychytávky

Kromě běhu jsem sukni Nessi vozila i na kole, když jsem věděla, že nepojedu moc daleko a nepotřebuji vycpané gaťky a občas jsem ji vzala i do města na procházku s klukama nebo na nákup. A skvěle posloužila i za největších veder do auta, jelikož je vzdušná a díky všitým  kraťáskům se k sobě nepříjemně nelepí stehna 😄. Vím, že ženy s mezerou mezi stehny tohle neřeší, ale pro nás, ženy krev a mlíko, je to celkem podstatná výhoda 😄.

nessi 4

Šikovná Nessi sukýnka

Jak už jsem zmínila, sukně má v pase šňůrku na přizpůsobení velikosti v pase. Další vychytávkou jsou dvě velké kapsy na bocích, do kterých se vejde i většina chytrých telefonů. A navíc jsou uzavíratelné na zip, takže se nemusíte bát, že by vám z ní cokoli vypadlo. Samozřejmě nechybí ani reflexní prvky pro vaše bezpečí po setmění.

Poslední a největší vychytávkou je za mě materiál (Flexible Fit), ze kterého je sukně ušitá. Je příjemný na kůži a přitom vzdušný a lehký. Švy jsou pro větší pohodlí ploché a pružné. Sami víte, jaká byla loni vedra, a sukně Nessi byla často jasnou volbou z mého šatníku, ať už jsem šla běhat, nebo do města (do města samozřejmě až po důkladném vyprání 😄). A v neposlední řadě jsem sukýnku nosila v době, kdy jsem měla rozseklé koleno a moje pohyblivost byla dost omezená 😄.

nessi 3

Nessi – parťák za každé situace

Co říct závěrem. Ze sukně Nessi jsem, upřímně, strašně nadšená. Není to jen další běžecký kousek, který vytáhnete ze skříně, když je potřeba. Je to barevný klenot, který vám díky svým bárvám rozzáří den a vy se budete těšit, až si ho znovu oblečete. A věřte, že v Nessi sukýnkách nebudete jen běhat, ale jezdit na kole, kolečkových bruslích, chodit po horách a možná i ke kadeřníkovi 😄. Fakt!

 

S křížkem po funuse, ale…

Je mi jasné, že recenze na běžeckou sukni je začátkem února trochu mimo mísu. Zvlášť když Nessi momentálně nabízí jen jedinou barevnou variantu. Ale ráda si věci, které vám doporučuji, důkladně prověřím a vyzkouším, než je hodím na blog. A věřte, že Nessi brzy přijde s novou jarní/letní kolekcí, kde bude spousta nových a ještě hezčích designových kousků, které rozzáří váš běžecký šatník. Vím, není to nejlevnější záležitost, ale stojí to za tu investici!

 

BZP do cile

Do cíle s úsměvem a sukýnkou Nessi

A jaké zkušenosti s běžeckým oblečením Nessi máte vy?

Pochlubte se nám!

Na e-shopu Nessi můžete nakoupit i přes Plnou peněženku a ušetříte tak 6 % z nákupu 😉

Odkaz na Plnou peněženku ZDE

ČTĚTE TAKÉ:  #halfprague Moje první pražská půlka