Proč nakupuji přes PlnouPeněženku.cz

Jsem máma | Žádné komentáře

Jen v České republice je přes 30 000 e-shopů, tak si představte, kolik se v nich každý den odehraje nákupů. Nedej bože teď, před Vánoci. Už je to nějaký ten rok, co jsem podlehla reklamní masáži a zaregistrovala se do PlnáPeněženka.cz. Jsem k podobným projektům dost skeptická, ale dnes musím říct, že svého rozhodnutí nelituji.

pp

Plná peněženka mi sem tam vydělá pár kaček 😉

Nevím přesně, jak dlouho u PP jsem, ale jak vidíte, tak to nese své ovoce. Především v období mateřské a rodičovské dovolené se mi pár stovek navíc hodilo. Princip spočívá v tom, že běžně nakupujete na internetu, jak jste zvyklí, jen kliknete párkrát navíc. A je jedno, jestli nakupujete potraviny, sportovní zboží, nářadí, nebo erotické pomůcky…

 

Jako to funguje?

Samozřejmě se nejdřív musíte zaregistrovat na PlnaPenezenka.cz. V ideálním případě si nainstalujete doplněk, který se nazývá Lištička do prohlížeče, ale o tom později. Potom už stačí si na webové stránce „peněženky“ najít svůj oblíbený e-shop, prokliknout se na něj a normálně nakoupit. Pár hodin až dní (max. 3 dny) od nákupu se vám na Plnou peněženku propíše vaše odměna (tzv. registrované odměny). Její výši v procentech se dozvíte ještě než se prokliknete k nákupu. Když uplyne doba na vrácení zboží, odměna je potvrzena a přesune se do balíčku Potvrzených odměn. Potom stačí nasbírat potřebné množství korunek/odměn (myslím, že je to cca 100 Kč) a můžete si své penízky nechat poslat na účet.

Jednoduché jako facka. Jediné, co musíte udělat je, že se k nákupu prokliknete z „peněženky“.

 

Jak funguje Lištička do prohlížeče?

E-shopů, se kterými Plná Peněženka dnes spolupracuje, je mraky. A neustále přibývají další. Proto je ideální si do prohlížeče nainstalovat tzv. Lištičku. Ta vás automaticky upozorní, když vstoupíte do e-shopu, který spolupracuje s PP, že můžete získat odměnu. Kliknete na upozornění, odměna se aktivuje a vy se tak nemusíte strachovat, že o ni přijdete. Sama jsem se Lištičce dlouho bránila, ale když jsem několikrát přišla o pár desítek korun, nainstalovala jsem si ji 😁. Chytrá hračička.

Nechci vás tady přesvědčovat, že se máte do PP hned přihlásit a sbírat korunku ke korunce. Jen jsem vám chtěla ukázat možnost, jak vytřískat ze svého e-shopaholismu něco nazpět 😁. Minimálně maminky/tatínkové na mateřské a teenageři to jistě uvítají 😉. Zvlášť teď před Vánoci. Tak hurá nakupovat 😁.

Do Plné Peněženky se můžete registrovat ZDE.

 

Přes Plnou Peněženku můžete nakupovat v těchto e-shopech:

 

Používáte PlnouPeněženku, nebo jiného klienta? Kolik už vám to vydělalo peněz?


ČTĚTE TAKÉ:  První Blogerfest už ťuká na dveře! Potkáme se?