Recenze + slevový kód: Legíny Gym Glamour

Oblečení | Žádné komentáře

Dostala jsem možnost otestovat sportovní legíny Gym Glamour z e-shopu Naine.cz. Jak jsem s nimi spokojená se dozvíte níže… A na konci článku na vás čeká slevový kód do zmíněného e-shopu.

Gym Glamour legíny na běh i do fitka

 

Legíny Gym Glamour Midnight Navy Mesh mě na první pohled zaujaly svou zajímavou barvou a kombinací látky a „síťky“. Trochu jsem se bála, jak mi budou sedět, když nejsem majitelkou vosího pasu a namakaných spodních partií, jako modelky na fotkách e-shopu Naine.cz.

Po chvilce studování tabulek velikostí jsem objednala své tradiční M a čekala jsem na návštěvu pošťáka. Ten dorazil překvapivě brzy (ve čtvrtek byly legíny odeslány a v pátek už jsem je měla v ruce).

Potěšilo mě, že je jejich barvička ve skutečnost stejně krásná jako na fotkách. A příjemně mě překvapilo, jak mi legíny perfektně padly. Dokonce bych řekla, že bych možná snesla i o číslo menší.

Jejich materiál je moc příjemný, lehký, fajně hladký a perfektně přilne ke kůži. I když je mám ve vrchní části volnější, při běhu mi neklouzají dolů, ani se jinak nepohybují. Což je zvlášť při závodech hodně důležité. Nikdo si nechce neustále popotahovat nebo rovnat padající kalhoty, když se má soustředit na výkon, že?

gggg

Gym Glamour legíny nejen na běh

Vychytávky

Legíny Gym Glamour jsou nejen komfortní, ale mají i dvě vychytávky. Tou první jsou všité síťky. Jakési odvětrávání vhodné především pro teplé dny a dlouhé tréninky. Druhou vychytávkou je speciálně ušitý pas, který opticky zužuje. Prý :-D. Můj pas ani v těchto legínách stále není tak úzký, jak bych si představovala, ale budeme tomu věřit :-D.

Legíny všech barev a střihů

Na e-shopu Naine.cz najdete desítky různých typů, střihů a barevných variací sportovních legín. Výběr je tak široký, že vám dá jistě zabrat vybrat jedny jediné.

IMG-20190305-WA0006

Gym Glamour

Sleva 20 % do e-shopu Naine.cz

A protože jsem vždycky ráda, když vám mohu přinést nějakou výhodu, mám pro vás slevový kód na nákup v e-shopu Naine.cz ve výši 20 %.

Pro slevu zadejte kód: MARATONmama Gym Glamour legíny nejen na běh

ČTĚTE TAKÉ:  Běžecké termotriko Tchibo