Vánoce 2023 s Bonami – tipy na dárky pro celou rodinu

od | Lis 1, 2021 | Jsem máma

Do Vánoc nám zbývá už jen 14 dní (resp. záleží, kdy článek čtete 😀) a někteří z vás možná ještě tápají, co koupit svým blízkým pod stromeček. Zvlášť, pokud jste jako já. Vymýšlení smysluplných dárků je pro mě vždycky kámen úrazu. Díky spolupráci s Bonami jsem vyřešila dárek pro taťku a netrvalo mi to ani půl hodiny. Proto jsem se rozhodla vám napsat pár tipů na dárky z Bonami.

psychoterapie není ostuda

#spoluprace s Bonami.cz

Proč Vánoce s Bonami?

A vlastně proč ne 😀. Je pravda, že mě to samotnou taky nenapadlo, ale vlastně je to super změna. Bonami jsem měla dlouhou dobu zafixované jen jako srovnávač nábytku, proto mě překvapila rozmanitost zboží, které dnes nabízí. Stačí se podívat do sekce Tipy na dárky. Pokud už máte dárky vyřešené, můžete inovovat svou vánoční výzdobu.

Bonami tipy na vanoce

Jak vidíte, tipy na dárky jsou fajně rozdělené podle toho, koho chcete obdarovat. Nejvíc se mi líbí poslední chlíveček, kde najdete dárky pro sebe 😀. Protože, co kdyby ten Ježíšek opravdu nepřiletěl, a nic vám nedonesl 😀? Přeci nemůžete riskovat, že pod stromečkem nebudete nic mít! Šikovné je i filtrování dárků podle ceny (500, 1 500, 3 000 a 5 000 Kč).

 

Dárky pro muže

Tuto kategorii mám prostudovanou nejvíc, jelikož jsem tam hledala dárek pro taťku. Jestli to teď, tati, čteš, tak hned přestaň, zavři článek a nech se překvapit 😀. Takže, jako dárky pro pány má Bonami připravené hodinky, reproduktory, grily, batohy, doplňky na kolo, sluchátka, nože, nářadí a spoustu dalších tipů přehledně rozdělených do kategorií.

Co se týče dárku pro mého taťku, tak jsem stihla vyhmátnout poslední parádní baťůžek, který byl skladem. Taťka nosí batoh všude, do práce, na nákup, na výlety atd., takže jsem dlouho neváhala. Zaujal mě tento batoh. Ten bude tedy dostupný až po Vánocích, ale je fakt super. Je nepromokavý, má měkoučké otropedické ramenní popruhy, spoustu kapes, pojme notebook o velikosti až 15,6″, a hlavně má vestavěný USB konektor, pomocí něhož si můžete ze své power banky nabít jakékoli mobilní zařízení. A mají ho i v dalších barvách (modrá, modročervená, černá, černošedá).

Batoh My Valice FREEDOM Smart Bag

Dárky pro dámy

Ani my, ženy, na Bonami nepřijdeme zkrátka. Naše sekce s tipy na dárky obsahuje dokonce více kategorií, než je tomu u mužů. Tak třeba šperkovnice a šperky, kabelky a batohy, hodinky, diáře, potřeby na jógu, svíčky, vázy a další dekorace či ložní prádlo do bytu. Záleží jen na vás, jestli chcete manželku, maminku, sestřičku, kamarádku, milenku nebo dceru obdarovat dárkem praktickým, či spíše dárkem pro radost.

darky pro zeny bonami

 

Dárky pro děti

samolepky na zed bonamiTipy na dárky pro děti. Tady si přijdou na své rodičové dětí v podstatě od narození po puberťáky. Pro nejmenší Bonami nabízí krásná povlečení do malých (ale i velkých) postýlek, polštářky pro klidné snění, dětské nádobí, se kterým si neublíží, noční světýlka a lampičky, aby se ve tmě nebály, i nejrůznější kusové koberce. Dětem školou povinným zde můžete vybrat batoh do školy i na volný čas včetně svačinového boxu, kufry a kufříky i se jmenovkami, nádherné zápisníky i notesy na zážitky z cest i sladké tajnosti, klíčenky, nástěnné mapy a zábavné samolepky na zeď i podlahu.

A samozřejmě nemůžeme zapomenout naširoký výběr dětských her a hraček a úložné boxy na ně.

Zaujaly mě především hlavolamy (když chcete na dostatečně dlouhou chvíli zabavit puberťáka, u nás v rodině velmi oblíbený dárek i pro dospělé), hudební nástroje, hračky rozvíjející kreativitu, skládačky, nesmrtelné dřevěné hračkystolní fotbálky a jiné společenské hry a nejrůznější hry na ven (včetně kluzáků na sníh).

A co dárky pro mě? Resp. pro vás 😀? 

Pokud mi někdo chcete koupit dárek, tak se samozřejmě nebráním, ale nezapomeňte myslet i na sebe a odměňte se za to, že jste tento extrémně náročný rok zvládli. Kromě již výše zmíněných tipů na dárky (pro ženy a muže) Bonami nabízí další návrhy. Co třeba novou pohovku? Ta stará je jistě už úúúplně proseděná, že? Mně by se hodila určitě bílá komoda ke klukům do pokojíčku a větší konferenční stolek. Uvažuji i nad zrcadlem s LED osvícením, smoothie mixérem 😋 a kobercem do chodby. No… vůbec nejsem náročná 😀. 

A co vy? Už máte všechny dárky vyřešené? Nebo jste na tom podobně jako já, že nejlépe fungujete pod tlakem, a dárky kupujete až s rostoucím prosincovým datem 😀?

A kupujete dárky i sami sobě 😀?

ČTĚTE TAKÉ:  Jak přežít rozvod a nezbláznit se