Když dril tak jedině s kompreskami od Drilla!

Oblečení

Co: Kompresní podkolenky Drillo Triline Neon

Obchod: Drillo.cz

Cena: 790,-

Zamilovala jsem si je na první pohled! Nejsem sice vyznavač svítivých běžeckých outfitů (nic proti nim, jen na to nemám „koule“ ), ale řekla jsem si, že změna je život a objednala je. 

Drillo UF

Krásné Drillo kompresní podkolenky, sedí jako ulité

 

Pokud sledujete můj Instagram a Instastories, tak jste mohli být svědky mého historicky prvního unboxingu . A že to bylo napínavé !

Drillo je poměrně nová značka českých produktů (první plusový bod) a její zakladatelé pochází z východních Čech (za což mají další plusový bod, jelikož jsem místní rodačka ). K výrobě kompresních podkolenek používají kvalitní materiály z Itálie. Samotné šití pak probíhá výhradně v České republice. 

Čím je jejich nabídka kompresních podkolenek jedinečná? Barvičky. Když si prohlídnete e-shop Drillo.cz, zjistíte, že jsou všechny podkolenky krásně barevné a mají originální vzory. Pruhy, proužky, puntíky. Všechno mají.

  

Pojďme se na Drillo kompresky podívat podrobněji

 

Drillo obalka

Copak to asi přišlo 🙂

Musím ocenit rychlé dodání a perfektní balení! Kompresky přišly v bublinkové obálce, schované do sympatické krabičky. Hned po otevření krabičky jsem se do nich zamilovala podruhé, a to když jsem se jich dotkla. Pecka! Ten materiál je fakt extrémně příjemný. A barvy ještě zářivější než v e-shopu. Jako fakt jsem z nich byla úplně maximálně nadšená!

 

Samozřejmě jsem je musela jít ještě ten den vyzkoušet. Jsou to moje první kompresky, u kterých je oblékání celkem prekérka . Zapotila jsem se u toho, ale až získám ten správný grif, tak to půjde určitě líp. 

 

Líbí se mi, že mají zesílenou vrstvu látky pod chodidlem (neprošoupou se tak rychle  a jsou krásně pohodlné). Komprese je, řekla bych, ideální. Nikde nic neškrtí, ani netlačí. Velikost jsem vybírala podle velikosti chodidla (S – 35/38). Všechny kompresní podkolenky od Drillo jsou unisex. Další velikosti jsou M – 39/42 a L – 43/46.

  

Parťák do kopců i po závodech

mame to za sebou

Kompresky Drillo v akci

Právě do kopců oblékám kompresky nejčastěji. Vím, že mě v nich podrží a únava přichází do lýtek později a v menší míře.  A to platí i u těchto pruhovaných krasavic. Odběhala jsem v nich několik tréninků a náročný krosový závod s převýšením 500 m na 12 km. Jak můžete vidět na fotce vpravo, doběhla jsem naprosto svěží . Skoro .

A možná cena by mohla být malinko nižší, ale za kvalitku se holt platí

 

Mají Drillo kompresky nějaké mínusy?

Drillo 2

Ups 🙂

Zatím jsem na nich nenašla žádné negativum. Dobře, ta svítivě žlutá barva není úplně ideální do terénu, ale o to se pračka hravě postará ;).

Někdo by mohl namítnout, že vybírání velikosti jen podle velikosti chodidla není ideální, ale díky tomu, že mi podkolenky perfektně sedí, nemám důvod to řešit. Navíc malokterý výrobce řeší u kompresních podkolenek obvod lýtka. 

UF Drillo

Kompresní podkolenky Drillo

 

Co říct závěrem?

S čistým svědomím a naprosto upřímně vám tyhle kompresní podkolenky mohu doporučit! Nejen že jsou to vymazlené designovky, kterými zaujemete na míle daleko. Ony jsou zároveň moc příjemné a hlavně skvěle fungují

  

Až budete kompresní podkolenky Drillo objednávat, tak nezapomeňte do poznámky uvést slevový kód MARATONMAMA, díky nemuž získáte slevu 150 Kč na celou objednávku. Ale pozor! Platí pouze do konce října 2017! 

A doprava je ZDARMA.

 

Hodnocení: 10/10

ČTĚTE TAKÉ:  #halfprague Moje první pražská půlka