S Nessi až na konec světa

Oblečení | Žádné komentáře

Tak dlouho jsem nad Nessi oblečkama slintala, až si ke mně našla cestu tahle krásná růžová mikina. Prověřila jsem ji při pěší túře, běhu i józe. A teď vám přináším své bezprostřední pocity z ní 😉.

O Nessi

Kdo by neznal báječné sportovní oblečené Nessi! Zapomeňte na nudné černé legíny a jednobarevná trika. Oblečení Nessi je veselé, barevné a plné zajímavých vzorů. Je ideální na běh, fitness, jógu a další sporty. Hlavní výhodou je, že toto oblečení vymýšlí sami běžci, kteří vědí, co k běhu potřebujeme.

Nově má značka Nessi i svou FB skupinu, kde můžete sdílet své fotky v Nessi oblečení, soutěžit nebo prostě jen pokecat s dalšími Nessi nadšenkyněmi :-).

 

Vychytávky Nessi mikiny

Dávno jsou pryč doby, kdy jsme běhali v obyčejných bavlněných tričkách a mikinách (ano, i já tu dobu pamatuju 😀). Běžecký boom způsobil takovou malou revoluci ve výrobě sportovního oblečení, které se stále více přizpůsobuje potřebám běžců. Moje krásná mikina Nessi není výjimkou.

 

1) Otvor na palec

Nessi rukav

Praktický otvor na palec

To je první z vychytávek, bez kterých se žádná moje běžecká mikina neobejde. Ani v největších mrazech neběhám s rukavicemi. Po dvou kilometrech bych je stejně musela zahodit, ptž se mi ruce začnou tak přehřívat, že by mi byly na obtíž (ty rukavice, ne ruce :-D). Většinou mi v zimě stačí schovat na prvních 10 minut běhu ruce do rukávu, pak už je vytahuju. Proto je pro mě ideální tento typ rukávů. Jsou delší a perfektně drží na svém místě díky otvoru na palec.

Asi už bych nechtěla běžeckou mikinu bez téhle super vychytávky pro běžce. Mikiny od Nessi je mají všechny, takže mohu vřele doporučit :-)!

 

 

2) Otvor na běžecké hodinky

Nessi dira na hodinky

Otvor na hodinky

Dokud mi nepřišla růžová Nessi mikina, tak jsem o této vymoženosti ani netušila. Každopádně je úplně boží :-D!  Nemusíte vyhrnovat rukáv, když si chcete zkontrolovat uběhnutou vzdálenost nebo tempo. Praktické především u intervalových tréninků a závodů. Žádné zdržování, stačí otočit ruku a hned víte, na čem jste ;-).

Pokud jste doteď v chladných dnech nosili hodinky na rukávu, tak už nemusíte ;-).

Problem solved!

 

 

3) Reflexní prvky

Nessi reflexni prvky

Reflexní prvky jsou i na rukávech

Zvlášť při večerních výbězích uvítáte, že na mikinách Nessi (a nejen na nich) jsou umístěné bezpečnostní reflexní prvky. Najdete je na hrudi, rukávech i vzadu na spodní prodloužené části zad. Díky nim vás protijedoucí auta a cyklisti zahlédnou mnohem dřív. A vy tak budete v bezpečí.

 

Bezpečnost při běhání by měla vaší prioritou, takže i  když na běžeckém oblečení Nessi najdete několik reflexních prvků, není na škodu je doplnit dalšími v podobě reflexních pásků, blikaček apod. A důležitá je i čelovka. Musíte vědět, kam šlapete.

 

 

4) Prodloužená záda

Jak rády připomínají zejména naše babičky, ledviny si musíme chránit před chladem. Proto je super, že má mikina vzadu prodloužený střih. Ledviny si hoví v teple a babičky jsou v klidu 😉.

 

5) Příjemný materiál

Ruzova Nessi

Růžová je dobrá

Nebojím se říct, že oblečení Nessi je opravdu jako druhá kůže (možná to bude i tím, že jsem přes zimu přibrala 😆). Mikina je moc příjemná na dotek, má ploché švy, takže nikde neškrábe ani neškrtí.

 

6) Úžasná barvička

Nejsem vyloženě růžovomilec, ale pár kousků se u mě najde. A tahle růžová je prostě boží! A ani několikeré vyprání ji nepoznamenalo.

Veselé a živé barvy provází v podstatě celou kolekci Nessi oblečení. Je radost vidět, že se konečně jeden výrobce sportovního oblečení nebojí trochu odvázat a nabízí i jiné varianty než 50 odstínů černé. Za to velký palec nahoru!

 

Má mikina nějaké nedostatky?

Žádné zásadní nedostatky jsem nenašla. Jediné, co mi na mikině trochu chybí je kapsička. Ideálně by se mi líbila právě na zadní prodloužené části. Ale myslím, že i bez kapsičky se dá přežít :-).

 

nessi mikina treti misto

Určitě i díky Nessi mikině jsem si nedávno vyběhala třetí místo na závodě GrundyRun

Odkaz na mikinu ZDE.

Kdybyste chtěli při nákupu na Nessi ušetřit 6 %, tak doporučuji jít přes tento odkaz :-).

ČTĚTE TAKÉ:  Ne/povedený běžecký nákup