Veloklasik vás připraví na pod/zimní cyklo sezónu

od | Lis 5, 2019 | Vybavení | Žádné komentáře

Sympatický obchůdek Veloklasik se nachází kousek od tramvajové/autobusové zastávky Nádraží Modřany. Když do něj vstoupíte, dýchne na vás příjemná atmosféra, ze které je cítit vášeň pro cyklistiku a naprostá pohoda, jakou umí vyzařovat jen praví cyklo nadšenci. A nejen to. Kromě lahodné kávy a vřelého přivítání se vám dostane i kvalitní servis a odborné poradenství.

Cyklisté cyklistům

V této modřanské prodejně s cyklo oblečením a doplňky se na vás těší parta sympaťáků, kteří milují cyklistiku a kolo je přirozenou součástí jejich života. Velice rádi s vámi u kávy proberou své oblíbené trasy, zkušenosti s konkrétním vybavením na kolo a dají vám spoustu užitečných tipů, jako například jak se obléknout na kolo v období podzimu a zimy.

 

Café du Cycliste

Filozofii „Veloklasiků“ ztělesňuje francouzská značka cyklistických dresů a doplňků Café du Cycliste. Jedná se o jedinečnou značku, která se nebojí kombinovat odvážný styl a vášeň pro cyklistiku. V nabídce obchodu Veloklasik najdete kompletní vybavení od hlavyk patě. Funkční prádlo, kraťasy, trička, mikiny, bundy, cyklistické dresy i návleky, rukavice a jiné doplňky. To vše nejen pro cyklisty, ale i dámy na kole.

cafe du cycliste

I v zimě můžete být na kole v teple s dámským cyklo dresem Café du Cycliste

Podzim a zima na kole

Jestli jste opravdovými cyklo nadšenci, nenecháte se odradit nízkými teplotami, ani brzkým stmíváním. Pokud se vhodně obléknete, můžete na kolo vyrazit v podstatě kdykoli. Značka Café du Cycliste nabízí kolekci cyklo dresů obohacenou o Merino vlnu.

 

Cyklo dresy s Merino vlnou dobře „dýchají“, skvěle odvádí vlhkost a efektivně regulují tělesnou teplotu. Velmi jemná vlákna Merino vlny jsou navíc mnohem hebčí a příjemnější na kůži než jiné druhy vlny. Přírodní vlna je navíc obohacena o specifická syntetická vlákna, která zvyšují pevnost, trvanlivost a shopnost rychlého schnutí.

 

3 hlavní výhody cyklodresů s Merino vlnou:

1. dokonalé pohodlí

2. ideální termoregulace

3. odolnost vůči zápachu

 

veloklasik hneda

Dámská cyklo vesta Café du Cycliste na podzim a zimu

 

Veloklasik není jen obchod s cyklo oblečením a doplňky

Navštivte Veloklasik a užijte si parádní přátelskou atmosféru. Nemusíte tu jen nakupovat. Přijďte na kávu, načerpat pozitivní energii, zhlédnout nějaký ten cyklistický závod na TV nebo se přidejte k jedné ze čtvrtečních podvečerních vyjížděk a sdílejte své zážitky s dalšími cyklo nadšenci. Nebudete litovat 😉.

ČTĚTE TAKÉ:  Kontaktní čočky - zázrak, na který nedám při sportu dopustit